Koolituste salvestused

18.09.2024

Toetused Jõgevamaa ettevõtjatele koolituse ülekande salvestus.

1:20 EAS Starditoetus. Taotlemise tingimused, enamlevinud vead taotlemisel, tähelepanekud ja nõuanded. Diana Marga (ettevõtluskonsultant, starditoetuse meetme hindaja).

48:53 LEADER toetustest ettevõtjale– Ettevõtluse arengu meede, energiakulude vähendamise meede. Taotlemise tingimused, abikõlblikud mitteabikõlblikud kulud, projekti eesmärgistamine jne Kaire Kaasik (LEADER tegevusgrupi juht)

1:40:36 Maapiirkonna ettevõtjate konkurentsivõime suurendamise investeeringutoetuse meede. Kellele ja millistel tingimustel toetus on suunatud, taotlemise tingimused, abikõlblikud, mitteabikõlblikud kulud. Taotluse esitamine e-PRIAs. Kindlasummaline makse – mida see täpsemalt tähendab ja mida tuleb selle juures tähele panna. PRIA toetuse taotlejate juhendamisteenus. Kristel Võsu (PRIA  Arengutoetuste osakonna teenusejuht)

2:31:35 Töötleva tööstuse ja teenusmajandusettevõtetele suunatud KIK meetmedTanel Oppi (KIK toetuste ja teenuste osakonna juht)

Koolitus korraldatati “VKEde oskuste arendamine maakondlikes arenduskeskustes” -meetme raames ja selle on Kaasrahastanud Euroopa Liit.