SA Jõgevamaa Ettevõtlus ja Arenduskeskus ja SA Viljandimaa Arenduskeskus, otsivad partnerit lihtsustatud korras tellitava teenuse hankes „Alustava ettevõtja ja koolitusprogrammi koostamine ja läbiviimine Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatori eelinkubatsiooniprogrammi raames“
Taustainformatsioon:
Projekti „KESK-EESTI ETTEVÕTLUSINKUBAATOR 2024-2026“ lühiülevaade:

Projekt on esitatud kolme maakondliku arendusorganisatsiooni (Jõgeva, Viljandi ja Järva maakonnad) koostööprojektina. Projekti kestvus 2024-2027.a.
Projekti eesmärk: Suurendada koostöövõrgustikuna Kesk-Eestis (Jõgeva, Viljandi ja Järva maakonnad) ettevõtlusaktiivsust ja ettevõtlusteadlikkust ning soodustada kõrgema lisandväärtusega töökohtade loomist aidates arendada ja uuendada ettevõtete ärimudeleid, tootearendustegevust, soodustada ettevõtjate (eriti mikroettevõtete) arendustegevust.
Projekti erieesmärk: Ettevõtliku kogukonna inkubatsiooniteenus ja programm – Üha enam muutub kogukondlikul (territoriaalne, huvipõhine) tasandil oluliseks tulu teenimine ehk ettevõtlusega tegelemine. Seni ei ole Eestis organisatsiooni, kelle fookuses oleks kogukond kui ettevõtja. Ettevõtlikku kogukonda iseloomustab sõltumata juriidilisest vormist võrgustikupõhine tegutsemine, kus lõpptoote või teenuse saamiseks tehakse koos(ühis) tööd lepinguga sätestatud tingimustel.
Kesk-Eesti Ettevõtlusinkubaator on suunatud kohaliku ressursi nutikale ja uuenduslikule kasutusele.

Pakkumus esitada e-posti teel annika.joks@jaek.ee hiljemalt 03. juuliks 2024. a kell 14.00.

HANKEKUTSE ETTEVÕTLUSKOOLITUSE LÄBIVIIMISEKS