Jõgevamaa vaimse tervise konverents "Mustmiljon mõttevärki"

Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus kutsub vaimse tervise kuu raames konverentsile!

Vaimse tervise konverents “Mustmiljon mõttevärki” toimub 22. oktoobril 2024 Põltsamaa lossis. Konverentsil sukeldume vaimse heaolu teemadesse, pakkudes praktilisi tööriistu, kuidas hoida ja tugevdada nii täiskasvanute kui noorte vaimset tervist.

Konverentsil avastame, kuidas toimib meie aju ning mil viisil me saame oma aju häkkida ja panna ta tööle meile kasulikul viisil. Vaatluse alla tulevad sotsiaal-emotsionaalsed oskused ja kuidas nende pädevuste omandamine aitab meil elus paremini toime tulla. Püüame spetsialisti abil lahti mõtestada, mis siin ilmas siis ikkagi toimub ja kuidas oleks võimalik kõikide nende kohustuste ja väljakutsete keskel enda mõistus säilitada. Otsime vastust igipõlisele küsimusele: “Mis neil tänapäeva noortel siis ikkagi viga on?”. Arutleme koos praktikuga, kuidas saavutada koostöiseid suhteid, kui kõik räägib selle vastu. Kirsiks tordil on Ruutu 10 ja Peaasi.ee koostöös sündinud lõbus, hariv ja vaimset tervist toetav improkomöödia koos aruteluga.

Üritus on suurepärane võimalus täiendada oma teadmisi, jagada kogemusi ning luua maakondlikku koostöövõrgustikku, et edendada ühiselt meie laste ja noorte heaolu. Liitu, et saada inspiratsiooni ja praktilisi juhiseid, kuidas vaimse tervise vallas paremini tegutseda!

Konverentsile on oodatud kõik Jõgevamaa laste ja noortega töötavad spetsialistid nagu näiteks õpetajad, tugispetsialistid, juhtumikorraldajad, lastekaitsetöötajad, noorsootöötajad, huvijuhid. Kuid tegelikkuses on teretulnud kõik, keda kõnetavad vaimse tervise teemad.

Konverentsist osavõtt on tasuta, sh lõuna. Siiski pane tähele, et konverentsi kohtade arv on piiratud! Vabade kohtade olemasolul on registreerimine avatud 14. oktoobrini. 

Kaasrahastanud Euroopa Liit

Jõgevamaa vaimse tervise konverents on osa projektist “Iga Jõgevamaa noor on ühiskonna osa”, mida on kaasrahastanud Euroopa Liit.

Konverentsi korraldab Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus. 
Lisainfo: Eva-Kristi Hein, +372 5333 5950, eva-kristi.hein@jaek.ee