Loading Events

Kuupäev & Kell

  • 16. okt. 2024 - 16. okt.
  • 11:00 - 15:30

Asukoht

16. oktoobril kell 11:00-16:30 toimub Sakala keskuses midagi suurt ja ägedat!
Kui oled noor Lõuna-Eestist ja sinus on ettevõtlikkust, siis see on Sinu võimalus! LEEN projekti avakonverents “Lõuna-Eesti Ettevõtlik Noor” toob kokku noored vanuses 13+ ja juhendajad kuuest Lõuna-Eesti maakonnast – Jõgeva, Tartu, Viljandi, Võru, Põlva, Valga – kokku lausa 350 säravat osalejat!

🎤 Mis Sind ees ootab?
Päeva esimeses pooles astuvad lavale tuntud ja tegusad inimesed, kes jagavad oma põnevat teekonda ettevõtlusmaailmas – kuidas nad alustasid, millised olid esimesed väljakutsed ja kuidas nad nendest võitu said. Nende lood on täis inspiratsiooni ja kasulikke näpunäiteid, kuidas oma ideid teoks teha.
Sinu ette astuvad Jalmar Vabarna, Liisu Miller ja Viljandi oma Johan-Kristjan Konovalov.

🛠️ Praktilised töötoad, mis avardavad silmaringi:
Tõrva Raadio – Kui oled unistanud oma hääl maailmale kuuldavaks teha.
Wakepark – Sõida lainetel ja saa teada, kuidas oma hobist kasu teenida.
Rahatarkus – Sinu võimalus saada targemaks rahamaailmas ja oma finantstulevik kindlamalt paika panna.
Võru HUUB – Kui sind köidab podcastide maailm
Lisaks veel mitmed põneva sisuga töötoad. Osalejad saavad valida just endale kõige põnevamad töötoad, mille valik saadetakse registreerunutele hiljemalt nädal enne konverentsi.

💬 Paneeldiskusioon: “Kas homsed ükssarvikud tulevad koolist, huviringist või TikTok’ist?”
Koos erinevate noorte ettevõtjatega arutame, kust tõusevad tuleviku tegijad – kas just Sinust võib saada järgmine suur edulugu? Paneeldiskusioonil saad kaasa mõelda ja küsimusi esitada, et aru saada, kus peituvad järgmised suured võimalused.

🎸 Päeva lõpetab energiline bänd, kes viib meid päevast õhtusse rütmidega, mis panevad jala tatsuma ja teevad tuju heaks. Lavale astub Oopus!

💥 Miks tulla?
See konverents ei ole lihtsalt üks sündmus, vaid võimalus võtta oma tulevik enda kätte! Saad kohtuda teiste ettevõtlike noortega, kuulata inspireerivaid lugusid, osaleda praktilistes töötubades ja lahkuda teadmistega, mis võivad muuta Sinu elu.

Ära maga maha, sest Sinust võib saada järgmine Eesti tegija! Tule ja löö kaasa!

Kohtume Lõuna-Eesti ettevõtlike noorte suurimal sündmusel!

Konverents on osalejatele TASUTA! Osalejatele on tagatud maakondadest tasuta transport ning ka koha peal toitlustus. Busside info saadetakse registreerunutele eraldi.

Kontakti Detailid

  • Korraldaja: LEEN-projekti avakonverents
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Sotsiaalne ühendus: Facebook Twitter