Loading Events

Kuupäev & Kell

  • 19. okt. 2021
  • 09:30 - 16:30

Asukoht

  • J. Kuperjanovi 1
    Põltsamaa, Eesti

Ootame Sind juba viiendat korda toimuvale Lõuna-Eesti Toidukonverentsile – 19. oktoobril Põltsamaal.

Miks seekord Põltsamaa? Sest see on kaunis linn Eestimaa südames, kuhu võõrustaja Jõgevamaa soovib meid tuua ! 🙂

Konverentsi teemaks on (Maa)ettevõtlus kui elustiil – amatöörist professionaaliks.
Eestimaal on nii palju toidutootjaid-, pakkujaid, kelle tegevus alguse saanud kirest, hobist, elustiilist, mis nüüd toob ka leiva lauale. Kuidas on nende ettevõtjate teekond olnud, mis on olnud väljakutsed, karid, mis on olnud õnnestumised, ehk ka õnnelikud juhused – tule kuula!

Moderaatoriks ehk päevajuhiks on Erlis Schönberg – Mulgimaa mees, maitsemeelelahutaja, Peakokkade Ühenduse liige, Eesti kodukokk 2010.

Sarnaselt eelmisele aastale on konverentsi raames plaanis väiketootjate toodete esitlemine, degusteerimine, nö minimess.

Konverentsi korralduses löövad kaasa erinevate toiduvõrgustike eestvedajad üle Lõuna-Eesti, sh Jõgevamaa Koostöökoda, TÜ TaluturgPõlvamaa ArenduskeskusViljandimaa ArenduskeskusTartu TeadusparkEMÜ Polli Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskusTartumaa ArendusseltsValgamaa Arenguagentuur,  Võrumaa Talupidajate Liit/ Uma Mekk, MTÜ Seto KüükEesti Maaturismi Assotsiatsioon, MTÜ Sibulatee ja MTÜ Mulgi Väiketootjate Liit.

Tähelepanu! Konverentsile pääseb vaid COVID- tõendiga, ehk kas kinnitus COVID-19 haiguse läbipõdemise kohta (180 päeva jooksul), koroonapassiga (vaktsineerimiskuuri läbimist tõendav dokument) või negatiivse testitulemuse esitlemisega (kiirtest või PCR test). Täpsemad tingimused sõltuvad tol hetkel kehtivatest piirangutest ja reeglitest.

Registreerimine kuni 11. oktoobrini SIIN. Konverents on osalejatele tasuta ja toimub hübriid-üritusena, ehk võimalik osaleda nii füüsiliselt kohale tulles, kui läbi veebi.